Εταιρικά Μενού

Το Ποτήρι διατίθεται για τις εκδηλώσεις εταιριών, οργανισμών κλπ. Συνήθως με αφορμή την ετήσια κοπή πίτας, τον εορτασμό κάποιου ειδικού γεγονότος ή την απονομή βραβείων, πολλές εταιρίες κάνουν τις εκδηλώσεις τους στο Ποτήρι. Ο συνδυασμός των γεύσεων με τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Ποτήρι και τους ήχους της ζωντανής μουσικής, αποδεδειγμένα φέρνει πιο κοντά τους εργαζομένους.  Δίνεται έτσι η ευκαιρία για συναναστροφή έξω από τον εργασιακό χώρο σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να ετοιμάσουμε ειδικά μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε μέρα από τις 14.00 έως τις 23.30, στο τηλέφωνο 210 2849582 ή να περάσετε από το μαγαζί στη διεύθυνση Νεότητος 4 στο Νέο Ηράκλειο.

Στα αρχεία template.pdf και invitation.pdf έχουμε δυο προσκλήσεις από εκδηλώσεις που είχαμε στο Ποτήρι τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό ή εάν θέλετε μπορούμε να σας ετοιμάσουμε κι εμείς την πρόσκλησή σας. Εάν έχετε δημιουργικές διαθέσεις χρησιμοποιήστε άφοβα το λογότυπό μας ή το σχεδιάγραμμα για να φτιάξετε τη δική σας πρόσκληση.


Comments