Τοποθεσία

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα το Ποτήρι. Βρίσκεται στην οδό Νεότητος 4 πολύ κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού (σημειωμένο με στο χάρτη). Στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο βρίσκεται το θεραπευτήριο "Ο Σωτήρ" το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό καθώς υπάρχουν στο δρόμο ταμπέλες που οδηγούν σ' αυτό από όλες τις εισόδους του Ηρακλείου.

Ο παρακάτω χάρτης είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαντάζεστε. Για παράδειγμα επιλέξτε το σύνδεσμο "Μέχρι εδώ" και γράψτε τη διεύθυνσή σας (αριθμό οδό περιοχή) και πατήστε μετάβαση!

Ερχόμενοι από την εθνική οδό και κατευθυνόμενοι στο ρεύμα προς Λαμία η έξοδος που εξυπηρετεί είναι αυτή που βρίσκεται ακριβώς μετά από τον κόμβο της Renault. Είναι η μικρή έξοδος 450 μέτρα πριν την έξοδο της Αττικής Οδού. Από εκεί θα βρεθείτε στην οδό Ιφιγενείας η οποία σας βγάζει παράλληλα στις γραμμές του ηλεκτρικού στην οδό Μελίνας Μερκούρη  αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου και συναντάτε τη Νεότητος.

Ερχόμενοι από Κηφισίας ή από Κύμης κατευθύνεστε προς Ηράκλειο μέσω της οδού Μαρίνου Αντύπα (συνέχεια της Σπύρου Λούη) και ακολουθείτε τις ταμπέλες που οδηγούν στο θεραπευτήριο "Ο Σωτήρ".

Μέσω της Αττικής οδού εξέρχεστε στην έξοδο Ε9 (Ηράκλειο) και κατευθύνεστε προς Ηράκλειο μέσω της Λ. Ηρακλείου. Στο φανάρι του κινηματογράφου Τρία Αστέρια (Λ. Ηρακλείου 386) εισέρχεστε στην οδό Πολυτεχνείου και στη συνέχεια δεξιά στην Πεύκων (γιατί όλοι την λένε Πευκών;) και ξανά δεξιά στη Νεότητος.


Comments